Regulament School Instructors LV

In jos

Regulament School Instructors LV

Mesaj Scris de S1L3N7 la data de Lun Ian 02, 2017 3:00 pm

1. Chatul facţiunii (/f) si chatul dintre factiuni (/sx)
1.1. Nu aveţi voie să abuzați de limbajul de messenger, skype. Puteţi folosi: lol, wow, etc, dar nu în cantităţi mari. Aveţi voie şi cu emoticons, dar cu măsură. Cine abuzează va primi Faction Warn.
1.2. Nu aveţi voie să faceţi afaceri pe /f. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
1.3. Nu aveţi voie să faceţi spam sau să folosiţi caps-lock. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
1.4. Nu aveţi voie să vorbiţi urât sau să înjuraţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau /uninvite (în funcţie de caz).
1.5. Nu aveţi voie să vă certaţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).
1.6. Nu aveţi voie să vorbiţi despre câţi clienţi aţi avut sau câte licenţe aveţi, nici să-i întrebaţi pe ceilalţi colegi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
1.7. Nu întrebaţi de rank-up sau de prime. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
1.8. Nu aveţi voie să daţi /togfam, pedeapsa fiind Faction Warn. Excepţie făcând membrii rank 4+.
1.9. Limbajul vulgar excesiv folosit pe oricare din chat-urile facțiunii va fi sancționat cu demitere 10/60 FP pentru cei care au peste 2 săptămâni petrecute în facțiune, iar demitere cu 60/60 FP pentru cei care sunt în perioada de teste (primele 2 săptămâni).
1.10. Limbajul vulgar pe [/sx] se va sancționa cu Faction Warn.
1.11. Spam-ul pe chat-ul [/sx] se va sancționa cu avertisment verbal.
1.12. Afacerile pe chat-ul [/sx] se vor sancționa la prima abatere cu o mustrare verbală, la a doua abatere cu avertisment verbal și tot așa, până la demitere.
1.13. Emoticons folosite in exces pe chat-ul [/sx] se vor sancționa cu mustrare verbală, repatată de avertisment verbal repetat de Faction Warn.
1.14. Cearta pe chat-ul [/sx] se va sancționa cu Faction Warn sau demitere in funcție de caz.
1.15. Cine va aduce vorba despre licențele vândute pe chat-ul [/sx] va fi sancționat cu Faction Warn.

2. Skin-uri
2.1. Skinurile trebuie respectate şi purtate conform rankului deţinut. Cine poartă skin de rank mai mare primeşte Avertisment Verbal (AV).
2.2. Orice membru poate purta un skin ce corespunde rank-ului deţinut de acesta sau alt skin ce corespunde unui rank mai mic decât cel deţinut.
2.3. Nu aveţi voie să purtaţi skinul de fată dacă sunteţi băiat decât pentru ocazii speciale. Cine încalcă regula primeşte Faction Warn.
2.4. Veţi purta skinurile în funcţie de imaginea de mai jos:


uJY1zvF.png
3. Licenţe
3.1. Nu aveţi voie să daţi licenţe fără testele corespunzătoare (excepţie făcând la jucătorii de level mai mare de 50)! Cine încalcă această regulă va fi demis (Dacă nu aveţi minim 2 săptămâni în facţiune primiţi faction punish 60/60).
3.2. Doar membrii rank 2+ pot oferi licențe jucătoriilor cu level 50+. Pedeapsă pentru cei care incalcă această regulă este Faction Warn.
3.3. Comanda /startlesson îi permite jucătorului să conducă un vehicul fără ca acesta să deţină licenţa, iar această comandă se va folosi numai la testele pentru licențe. Cei care abuzează de această comandă vor fi demisi cu FP 60/60.
3.4. Nu aveţi voie să folosiţi comanda /startlesson pentru a ajuta jucătorul să meargă cu maşina facţiunii, indiferent că este la testul pentru Materials License sau Fishing License. Mașinile facțiunii vor fi folosite doar de către membrii facțiunii. (Pedeapsă: FW sau demitere cu FP 60/60 în cazul în care nu aveţi 2 săptămâni în facţiune).
3.5. Cu cei de level 50+ procedaţi în acest fel: cereţi /requestlicenses, îi întrebaţi ce licenţe vor, anunţaţi că e la voi, anunțați ca au trecut testul pentru acea licență si apoi dați /givelicense. Banii îi veți primi în momentul în care clientul acceptă licența.
3.6. Este strict interzis să oferiţi licenţe cuiva fără testele complete (sau să oferiţi licenţe cu teste date incorect) sau fără bani, sau pentru o sumă mai mare sau mai mică, indiferent de oferte sau persoane. În caz că veţi fi prins, riscaţi Faction Warn sau demitere (în cazul în care sunteţi în perioada de teste, demitere cu 60/60 Faction Punish).
3.7. Este strict interzis ca fiind membru School Instructors, să ceri /startlesson unui coleg. Se pedepsesc ambii membrii (cel care a dat şi cel care a primit). Nu există a doua abatere la astfel de lucruri. Este de-ajuns o dată să încălcaţi această regulă şi veţi fi demişi din LV School Instructors.
3.8. Este strict interzis să daţi licenţe celor de pe Black list (este datoria celui care testează un jucător să verifice topicul cu Black List ). (Pedeapsă: Faction Warn).
3.9. Când luaţi o persoană pentru testare, sunteţi obligaţi să anunţaţi pe /f playerul cu care daţi test şi licenţa pentru care îl testaţi (regula aceasta trebuie respectată de fiecare membru de la rank 1 la rank 4). Nerespectarea acestei reguli duce sancţionarea cu Faction Warn, până la demitere.
3.10. În cazul în care vreți să părăsiți facțiunea, NU aveți voie să folosiți comanda /givelicense cu scopul de a avea 300 de ore la fiecare licență. De asemenea nu aveți voie să cereți / să primiți /givelicense de la un coleg. În cazul în care aveți nevoie de licențe, le primiți, dar trebuie să stați în facțiune o perioadă de minim 7 zile fără a vă depune demisia. În caz contrar cel care a primit /givelicense primește FP 60/60 indiferent de vechimea în facțiune. Nu vă ''jucaţi'' cu comanda /givelicense înainte să părăsiţi facţiunea.
3.11. Când anunţaţi pe /f că începeţi un test pentru o licenţă, trebuie să puneţi la sfârşiţul propoziţiei în paranteză şi HP-ul pe care barca / avionul sau elicopterul îl are în momentul începeri testului. Acelaşi lucru trebuie să îl faceţi şi când terminaţi testul.
3.12. Nu aveţi voie să folosiţi comanda /repair în timpul testelor, mai ales în timpul testelor pentru licenţele flying şi sailing. Pedeapsa pentru cei care încalcă această regulă este Faction Warn.
3.13. Nu aveţi voie să daţi 2 sau mai multe teste în acelaşi timp. Pedeapsa pentru cei care încalcă această regulă este Faction Warn.
3.14.Nu aveți voie sa folosiți comanda /cancel needlicense fară un motiv bine întemeiat. Pedeapsă pentru cei care încalcă această regulă este Faction Warn.
3.15.Acordarea licențelor/unei licențe (/givelicense) unui jucător care nu are nivelul corespunzător licenței respective va aduce asupra voastră demiterea.

4. Clienţi
4.1. Atunci când luaţi un client pentru licenţe sunteţi obligați să anunţaţi în felul următor: Nume, ID: (xx) la mine pentru licenţa x / toate licenţele sau x license / x, y licenses. Exemplu:
Mentosan, ID: (xx) la mine pentru Weapon License.
Mentosan, ID: (xx) la mine pentru toate licenţele.
Mentosan, ID: (xx) la mine pentru Weapon, Sailing Licenses.
Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
4.2. Atunci când aţi termiant un test pentru o licenţă, sunteţi obligați să anunţaţi în felul următor: Nume, ID: (xx) a trecut testul pentru licenţa x. ATENŢIE! Se anunţă pe rând fiecare licență. Exemplu:
Mentosan, ID: (34) a trecut testul pentru Weapon License.
Mentosan, ID: (34) a trecut testul pentru licenţa Weapon.
Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.
4.3. Atunci când clientul primeşte o licenţă, doar cel cu care a dat testul va vorbi. ATENŢIE! Anunţaţi numele şi id-ul acestuia, se va anunţa câte o licență de rând. Veţi anunţa în felul următor: Nume, ID: (xx) a trecut testul pentru licenţa x sau Nume, ID: (xx) a trecut testul pentru x license. Exemplu:
Mentosan, ID: (34) a trecut testul pentru Materials License.
Mentosan, ID: (34) a trecut testul pentru licenţa Materials.
Cine nu respectă regula va primi Faction Warn. Dacă aveţi jucători cu level 50 sau mai mare trebuie să scrieţi în paranteză levelul, iar HP-ul de la testele Flying şi Sailing nu se va mai scrie.
4.4. Nu stresaţi clienţii. Dacă greşeşte le explicaţi unde au greşit. Nu vă "vărsaţi" nervii pe ei. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
4.5. În cazul în care aţi luat un client şi nu mai puteţi să daţi test cu el, îl dați altui coleg, nu daţi /q sau îi spuneţi că trebuie să plec. Cine nu respectă regula va primi Faction Warn.
4.6. Dacă elevul vostru greşeşte / pică testul asiguraţi-vă că aveţi dovezi că a greşit/picat testul, altfel vă treziţi cu Faction Warn.
4.7. Dacă elevul vostru pică testul trebuie să îi explicaţi unde a greşit, îl îndrumaţi la un tutorial pe forum.
4.8. Este interzis să furaţi clienţi. Ex: X anunţă pe /f că dă licenţe cu id 4, iar Y îl sună imediat sau îi dă sms lui id 4, Y va primi un Faction Warn. Aici voi sancţiona doar cu dovezi clare.
4.9. Anunţaţi licenţele cu numele lor complet şi corect: Fishing, Sailing, Flying, Weapon, Materials. nu prescurtaţi, nu le puneţi în română. Cine nu respectă regulă va primi Faction Warn.
4.10. Nu aveţi voie să vorbiţi la telefon în timpul testelor pentru licenţe. Puteţi vorbi prin mesaje. Pedeapsă: Faction Warn.
4.11. La începerea testului pentru licenţele Flying şi Sailing trebuie să anunţaţi în următorul fel:
Flying:
Mentosan, ID: (xx) începe testul pentru Flying License - [ x HP].
Mentosan, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Flying License - [ x HP].
Sailing:
Mentosan, ID: (xx) începe testul pentru Sailing License cu - [ x HP].
Mentosan, ID: (xx) a trecut / a picat testul pentru Sailing License cu - [ x HP].
4.12. Nu aveți voie sa dați /stoplesson inainte să fie acceptată de către client comanda /givelicense. Pedeapsă: Avertisment Verbal.

5. Şedinţe
5.1. Şedinţele se ţin atunci când liderul are ceva de spus. Aproape toate problemele le rezolvăm atunci când e cazul, nu las nimic pentru şedinţă.
5.2. În timpul şedinţei doar liderul/subliderul vorbesc. Dacă aveţi o întrebare/completare la subiectul discutat în acel moment, ridicaţi mâna (/wave). Restul întrebărilor le adresaţi la sfârşitul şedinţei! (Pedeapsă:Faction Warn).
5.3. Nu aveţi voie să vorbiţi neîntrebaţi. (Pedeapsă:Faction Warn).
5.4. Nu staţi AFK în timpul şedinţei. (Pedeapsă: Faction Warn).
5.5. Dacă nu puteţi să veniţi la şedinţă faceţi cerere de învoire. Cine lipseşte neanunţat primeşte Faction Warn.

6. Reclamaţii
6.1. Odată făcută o reclamație unui jucător la facțiune, liderul raspunde la ea în maxim 48 de ore iar reclamatul poate aduce (alte) dovezi în maxim 24 de ore.

7. Evenimente
7.1. Aveți voie să participați la eventuri violente doar dacă puteți folosii comanda /join, faceți dovadă la /event și acesta este într-un interior. Dacă eventul nu permite folosirea comenzii /join trebuie să cereți voie unui rank 4+ din orice School Instructors (Necesită dovezi).
7.2. Puteţi organiza numai eventuri non-violente. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
7.3. Membrii rank 4+ pot organiza evenimente violente cu acordul liderului sau subliderului.
7.4. La evenimentele non-violente, puteţi merge fără acord. Eventurile non-violente: Simon spune, primu la x, race, etc.

8. Vehiculele de la HQ-uri (Driving School / Flying School)
8.1. Merit-ul se poate folosi atunci când aveţi de dat licenţe cu cineva sau ca mijloc de transport până la altă maşină. Trebuie să le respawnati şi aveţi grijă de ele. Cine se plimbă cu el în scopuri personale primeşte Faction Warn + amendă de $1.000!
8.2. Un instructor are obligaţia de a anunţa pe /f atunci când ia o maşină de la HQ. Cine nu anunţă când ia maşină primeşte Faction Warn + amendă de $1.000!(excepţie făcând rank 5+).
8.3. Un instructor are obligaţia de a respawna Merit-ul după ce şi-a termintat treaba cu el apoi să anunţe pe /f în felul următor "Merit RR". Cine nu respawnează maşina şi nu anunţă primeşte Faction Warn + amendă de $1.000! (excepţie făcând rank 5+).
8.4. Elicopterele şi bărcile se folosesc doar pentru testele de Flying/Sailing. Cine se plimbă cu ele în scopuri personale va fi sancționat ca atare.
8.5. Membrii ce dispun de maşini personale sunt rugaţi (nu e obligatoriu) să circule, ba chiar să încerce să vândă licenţe cu masiniile lor personale, deoarece facţiunea nu dispune de prea multe maşini pentru toţi membrii.
8.6. Atunci când luaţi o maşină, spuneţi şi motivul. Exemplu: Merit la mine pentru a căuta clienţi. Cine nu respecta regula va primi Faction Warn.
8.7.Masinile factiuni pot fi vopsite doar in culorile: alb,albastru si rosu. Cine nu respecta aceasta regula va primi Faction Warn.
8.8.Este stric interzis sa folositi Nos/Hidraulice pe masinile factiuni. Cine nu respecta aceasta regula va primi Faction Warn.

9. Rob / Runner
9.1. Puteți da rob la orice oră cu acordul unui rank4+. Riscați să primiți /uninvite dacă nu cereți acordul. Membrii de rank 4+ nu mai cer voie.
9.2. La /rob puteţi lua orice arme, dar să nu faceţi death-match pe civili, chair dacă aţi dat /rob. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau demitere, în funcţie de caz.
9.3. Membrii care sunt prinși că au primit runner vor fi sancționați cu Faction Warn.

10. Job-uri
10.1. Fiecare membru poate detine orice job, legal sau ilegal.
10.2. Dacă vă spun să luați un anume job, îl luați. Cine se opune acestei reguli va fi sancționat cu Faction Warn.
10.3. Cei cu jobul de lawyer nu au voie să îşi promoveze serviciile în jail. Puteţi da /ad sau /news. Cine nu respectă regula primeşte Faction Warn.

11. Alte reguli
11.1. Inactivitatea (3 zile+) neanunţată duce la demitere.
11.2. Cine aduce vorba de rank-up, salariu sau primele săptămânale va primi Faction Warn.
11.3. Cei aflaţi în perioada de teste, la 3 Faction Warn-uri acumulate vor fi demişi cu FP 60/60.
11.4. Raportul de activitate este săptămânal şi obligatoriu iar neefectuarea lui duce la Faction Warn.
11.5. Când aplici în LV School Instructors şi te afli pe black list la o anumită facţiune, dacă meriţi, îţi oferim şansa să fii acceptat pentru teste iar dacă treci testul de intrare vei avea timp 3 zile să îl plăteşti, altfel vei fi demis cu FP 60/60.
11.6. Cine aduce vorba de rank-up, sau că vrea să iasă din facţiune, va primi Faction Warn sau va fi demis, în funcţie de caz.
11.7. Cine primeşte ban, de minim 3 zile, va fi demis.
11.8. În cazul în care aveţi rank 2+ puteţi să primiţi şi rank-down în cazul în care încălcaţi una dintre regulile de mai sus.
aveţi voie să faceţi cel mult 2 cereri de învoire pentru raportul de activitate / lună. Cine încalcă această regulă primeşte Faction Warn.
11.9. Având în vedere că toţi jucătorii fac greşeli când vine vorba de treaba instructorilor, aceştia vor trece printr-o etapă foarte importantă pentru cariera lor (simulările). Simulările trebuie date în maxim 3 zile de la intrarea în facţiune, aceste 3 zile fiind perioada în care jucătorul se acomodează cu tot ce ţine de facţiunea noastră. Jucătorul trebuie să primească sfaturi din partea celor care îl testează (rank 3+) şi să i se explice în amănunt fiecare greşeală care o face. În aceste 3 zile jucătorul nu poate primi sancţiuni pentru greşelile care le face având în vedere doar tot ce ţine de facţiunea LV School Instructors, exceptând cazurile grave.
11.10. Este interzis să dețineți droguri. Riscați să primiți Faction Warn.
11.11. Este interzis să faceţi Death Match, Drive By sau Kamikaze. Riscaţi să fiţi sancţionaţi cu Faction Warn sau să fiti demişi (în functie de caz).
11.12. Dacă doreşti să-ţi reînnoeşti licenţele trebuie să contactezi un rank 4+, iar el îţi va reînnoi licenţele.În nici un caz nu îţi rânnoieşti licenţele de unul singur.Cine încalcă această regula primeşte Faction Warn.
11.13. Pentru a accepta un needlicense, trebuie sa asteptati minim 3 secunde. (Pedeapsa : Faction warn)
11.14. Oricine stă afk pe locul de spawn de la HQ-ul facțiunii, va fi sancționat cu Avertisment Verbal (la prima abatere) sau cu Faction Warn (în caz că greșeala se repetă).
11.15. Sunteți obligați să aveți dovezi de la fiecare test pe care l-ati sustinut. Orice rank 5+ va poate cere dovezile și sunteți obligați sa le prezentați. Pedeapsă pentru cei care încalcă această regulă este Faction Warn.
11.16. Ca rank 0, sunteți obligați sa respectați regulamentul intern precum orice alt membru. Vă este interzis să vindeți licențe sau să susțineți un test pentru o licență. Cine nu respectă această regulă va fi declarat respins la teste.

S1L3N7

Mesaje : 4
Data de înscriere : 02/01/2017

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum